Werkwijze

1. Beantwoord de korte vragenlijst in het bestelformulier om u portret naar wens te maken en klik vervolgens op 'bereken prijs'
 
2. U kunt nu exact zien wat de totale kosten zijn van het te bestellen portret en waar deze kosten uit bestaan
 
3. Wilt u het portret daadwerkelijk wilt bestellen? Dan kunt u verder gaan met het uploaden van uw foto en u contactgegevens invullen in het bestelformulier.
 
4.Wanneer u klikt op 'bestellen' word u verwezen naar het betaalsysteem. U kunt nu via Ideal (binnenkort ook PayPal) een aanbetaling doen van 25% van het totaalbedrag.
 
5. U bestelling is definitief zodra de aanbetaling is ontvangen. U word op de hoogte gesteld van de betreffende order en onze kunstenaars gaan meteen aan de slag.
 
6. Binnen 3 weken ontvangt u een foto van uw portret. Wilt u nog iets wijzigen, dan is daar nog alle ruimte voor. Bent u uiteindelijk niet tevreden met het eind resultaat, dan krijgt u de aanbetaling terug. Bij goedkeuring van het portret kunt u de rest van het verschuldigde bedrag via een link betalen. Het portret zal daarna direct verzonden worden.

7. U ontvangt uw kunstwerk binnen 5 weken na de dag van bestelling thuis in een stevige koker. 

Tegen een meerprijs kan deze ook hangklaar worden geleverd of met de benodigdheden om deze zelf op te hangen. Voor eventuele spoedopdrachten kunt u persoonlijk contact opnemen.


Voor andere maten kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

   
   
 
 
 
 
   
 
 
Nieuwsbrief
   
Heer Mevrouw
  Naam :
  E-mail :